Ni dogodkov

Nedelja Svete Trojice, 27. maj 2018

 

nedelja sveta trojica b

 

 

 

Nedelja Svete Trojice, 27. maj 2018

Jezus je pristopil in jim spregovóril: »Dana mi je vsa oblast v nebesih in na zemlji. Pojdite torej in poučujte vse narode. Krščujte jih v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha in učite jih izpolnjevati vse, kar koli sem vam zapovedal! In glejte: jaz sem z vami vse dni do konca sveta.« Mt 28, 16-20

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

OSTALA OZNANILA 

od 27. maja do 3. junija 2018

 

  1. V tem tednu zaključujemo z veroučnim letom. Otroci bodo pri verouku dobili spričevala. Zaključna maša veroučnega leta bo v nedeljo, 10. junija ob 10.30 uri.
  2. Sodelavci Karitas imajo svoje redno mesečno srečanje v ponedeljek po večerni maši.
  3. V sredo, 30. maja bo ob 18.30 uri v mariborski stolnici podelitev služb izrednim delivcem obhajila. Iz naše župnije bodo to službo prejeli: Janez Sipoš, Janez Rožmarin, Janko Čuš in Matej Vesenjak. Nove izredne delivce obhajila priporočamo v molitev. Če kdo more je vabljen, da se slovesne svete maša v Mariboru udeleži.
  4. V četrtek je praznik Svetega Rešnjega Telesa in Krvi - Telovo. Svete maše bodo ob 7.30, 9.00 in 19.00 uri. 
  5. V soboto, 2. maja bo ob 17.00 uri pri sv. Roku zaključek letošnjih šmarnic. Vabljeni tudi ministranti in otroški pevski zborček.
  6. Naslednjo nedeljo je v naši župniji telovska procesija. Ob 9.00 uri bo v naši cerkvi slovesna sveta maša. Po maši bo procesija po mestnih ulicah mimo cerkve sv. Jurija in nato naprej do cerkve sv. Ožbalta. Zaradi procesije svete maše ob 10.30 uri ne bo.
  7. V soboto, 16. junija bo romanje ostarelih in bolnih na Brezje. Prijavite se lahko v pisarni.
  8. V veljavo je stopil nov zakon o varovanju osebnih podatkov, le ta nas zavezuje, da brez posebne privolitve ne smemo razpolagati z osebnimi podatki. Ob vsakem naročilu svete maše ali drugih zakramentov, boste morali, dati svoj pristanek, da smemo v pastoralne namene uporabljati vaše podatke. Zaradi novega zakona, nekaj časa mašnih namenov ne bomo objavljali na internetni strani župnije.
  9. Na voljo je nova številka Družine in Ognjišča.